Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fenky z množírny-Jessie-jorkšírský teriér

1. 4. 2011

JESSIE

img_4048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessie je fenka jorkšírského teriéra, je milá a hodná, je jí asi 7 let, je ve zuboželém stavu, je podvyživená a má kožní problémy. Největší problém je vylezlý konečník způsobený kýlou. Jessie to velice bolí, nad zadečkem má velký otok.

V pátek 1.4.2011 jsme ji nechali převést na kliniku do Mělníka kvůli akutnímu problému s konečníkem.

Jessie byla převezena na veterinární kliniku  kvůli akutnímu stavu výlezlého konečníku a kýly už v pátek 1.4. Zde podstoupila zákrok. Problém ale je, že se musí počkat, aby nevylezl znovu. Do toho se podrobnějším vyšetření přišlo na to, že má přeraženou čelist a tak musí mít jen měkkou stravu. Nastali další komplikace, Jessie přestala jíst. Našli jí kámen v ledvině a stav je vážný, ledvina musí ven. Tímto bych jsme chtěli poděkovat Janě K. za finanční dar ve formě zaplacené faktury za první operaci. Bohužel to není poslední zákrok, který Jessie čeká. Neni na tom nejlépe, ještě nemá vyhráno. Držte ji palečky, Jessie bude potřebovat hodně síly a štěstí, aby to vše zvládla. Moc Vám všem děkujeme za pomoc Jessie:-)

p1030559.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.4.2011  musí na vytažení stehů a poté, budeli v pořádku, bude nabídnuta k adopci. Případní zájemnci pište na chlupacivnouzi@volny.cz.

Jessie si zaslouží žít u hodných lidí, co ji budou už jen rozmazlovat a hýčkat a vynahradí jí celé roky strádání. Má ledvinovou dietu, musí jíst často, ale po malých dávkách kvůli vyoperované ledvině.

Fotečky po operaci u nás na gauči a ve slušivém oblečku :-)

 

V pátek 22.4.2011 se umístila malá Jessie. Šla do rodiny, kde už mají krásného a vymazleného jorkšír kluka. Moc děkujeme :-))

p1010427.jpg