Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příběh pana Fouska

25. 9. 2014

Příběh pana Fouska

Více fotek ZDE.

p1030519.jpg

p1030506.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Pan Fousek je malý světlý kříženec asi nějakého teriéra. Byl nalezený ležící v příkopě v okrese Králův Dvůr u Berouna. Lidé, kteří ho našli, ho chtěli nejdříve odnést na polici, ale tam nikdo nebyl a tak kontaktovali nás. 

Fousek byl na tom velmi špatně. V příkopě ležel asi několik dní. Má těžkou podvýživu, byl dehydrovaný, měl přerostlé drápy, špinavou srst, měl zanícené bolavé oči, průjem. Fousek vypadá jako pes z množírny, ale to nemůže tvrdit s určitostí. Možná jen někomu překážel, je to už starší pejsek, podle veterinářky je mu mezi 8-10 lety. Je ale velmi zanedbaný a také smutný. Než na nás zavrtěl ocáskem, chvíli to trvalo.

Náklady na veterinární ošetření jsou bohužel 4 000,-Kč. Vzhledem ke stavu Fouska mu byly také udělány odběry krve a zkontrolovány ledviny. Výsledky byly v pořádku, ale Fousek stále bojuje a nemá vyhráno. Dostává několikrát denně najíst jen po malých dávkách. 

Prosíme o pomoc s úhradou veterinární péče pro tohoho smutného chlupáče.

č.účtu: 2400616217/2010 Fio banka, a.s.

Majitelé toho to pejska nebo ti, kteří ho nechali na pospas osudu by si měli uvědomit, že také jednou budu staří a budou potřebovat péči a lásku a ne vyhazov na ulici.

Takto vypadá pan Fousek nyní.

p1030549.jpg

p1030548.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smutný konec pana Fouska

Přes veškerou snahu se nepovedlo Fouska zachránit. Jeho zdravotní stav se zhoršil natolik, že musel být uspán. Je nám to moc líto.......Fousku, odpočívej v pokojiheart.