Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadílka tří štěňat, jejich maminky a čtyř koček

3. 5. 2013

Nadílka tří štěňat, jejich maminky a čtyř koček

V úterý jsem po telefonické domluvě navštívila paní, která už delší dobu žije v odtaženém nefunkčním autě spolu s několika psy a kočkami. Když jsem přijela, vyděsila jsem se, jak se všichni do tohoto auta vejdou. Paní je bezdomovkyně a má co dělat postarat se sama o sebe. Jedna paní se na to už nemohla dívat a zkontaktovala nás. Štěńata od fenky srnčího špice prý chtěli dát do útulku už jako malá, ale v útulku za ně chtěli peníze, které neměli. Nyní je štěňatům 7 měsíců, jsou to mazlíci, velice přítulní, trochu se bojí. Jsou hubení, zablešení, mají klíšťata, nejsou očkovaní a ani odčervení. Jejich mamina, fenka srnčího špice, je podvyživená, koukají jí žebra, víc se bojí. Odvezli jsme také čtyři kočky. Na fotografii jsou v jedné kleci hned po příjezdu. Jsou také hubené, zablešené, plné klíšťat, samozřejmě nekastrované, mají svrab v uších a ošklivé boláky za ušima. 

Jako první proběhlo odčervení a odblešení. 

p1080294.jpg

 

 

Kikina je fenka srnčího špice a maminka tří štěňat. Je vyhublá, koukají jí žebra, bojí se, ale je hodná. Potřebuje domov u hodných trpělivých lidí. Je jí asi 6 let. Není kastrovaná. Možnost adopce je pouze vážným zájemcům a jen  po domluvě ohledně kastrace.

Více fotek ZDE.

 

 

p1080241.jpg

 

 

 

Myšpulka je fenka, je jí 7 měsíců, je velmi milá, hravá, přítulná.

Více fotek ZDE.

 

 

 

p1080234.jpg

 

 


Žofka je větší ze sourozenců. Je velice milá a mazlivá.

Více fotek ZDE.

 

 

 

p1080247.jpg

 

 

 

Fousek je nejmenší ze sourozenců. Má roztomilé jakoby fousy, je opravdu malinký, ale ostražitý. Je mu také 7 měsíců, je to miláček a mazel.

 

Více fotek ZDE.

 

 

 

p1080267.jpg




Fotka je hned po příjezdu domu. Kočky jsou zablešené, mají klíšťata, jsou hubené, mají svrab v uších.

Nyní má každá kočička svou klec, proběhlo odblešení a odčervení.

Více fotek ZDE.