Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocourek Kulíšek 

02.11.2016

Bohužel Kulíšek rozsáhlou infekci nepřežil. Je nám ho moc líto. Byl to bojovník, ale zranění bylo vážné a bohužel se k nám dostal pozdě.

----------------------------------------------------------------------------------------------

20.10.2016

Kulíšek podstoupil operaci oka. Nemá stále vyhráno, i přes nasazená antibiotika rána hnisá.

p1020811.jpg

 

 

 

 

 

 

p1020812.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

10.10.2016

p1020796.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V sobotu jsme dostali email od jedné slečny, která nám napsala ohledně tohoto malého chlupáče. Malé asi dvouměsíční kotě zahlédli z auta. Kocourek jim šel naproti po kraji silnice. Vzali ho do auta, ale nevěděli co s ním. Po telefonické domluvě ho přivezli k nám. 

Kocourka jsme pojmenovali Kulíšek. Má obrovskou ošklivou bouli na oku, oko není vůbec vidět, rána je oteklá. Kocourek byl čistý, nebyl i přes podzimní počasí zabahněný. Není nijak podvyživený, hladový ale byl a hned se pustil do kapsičky. Spíše to vypadá, že ho někdo vyhodil, možná se vyděsil nákladů na operaci. Nevíme, proč  a kde se malý bezbranný kocourek vzal. Důležité je, že je u nás a v bezpečí s plným bříškem a v teple. 

Kulíška jsem hned odčervili a odblešili. Kulíšek je velký mazel a i když je ještě malinký, slyšet ho bylo hned. Svou vděčnost začal projevovat otíráním o nohy, skákáním do klína a hlasitým mňoukáním. Je to miláček a velký mazel. p1020799.jpg

 

V úterý ho čeká operace oka. Musíme jen doufat, že operaci a po té i následnou péči zvládne. Bolavé oko ho musí strašně bolet. I když jinak vypadá v pořádku, nikdy není jistota, jak vše dopadne. Prosím držte Kulíškovi, palečkyheart.

 

 

Pokud chcete Kulíškovi pomoci, budeme moc rádi. Velice důležitá je strava, potřebuje kvalitní konzervy pro koťata, např. Animonda aj., dále vitamínovou pastu Calopet. Budeme moc rádi za příspěvek na operaci: č.účtu: 2400616217/2010 Fio banka, a.s. 

p1020794.jpg