Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočička Alinka, nyní již slepá

26. 8. 2016

Kočička Alinka

p1020557.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alinka je drobná mourovatobílá kočička, která se k nám dostala jako odrostlé nalezené kotě. Už v té době co k nám přišla bylo vidět, že její levé oko je tmavší. Dlouhou dobu jí oko problémy nedělalo, postupem času ale začalo zapadat dovnitř a její zdravotní stav se celkově zhoršil. Po konzultaci s veterinářem jsme se rozhodli, oko jí nechat vyoperovat.

p1090612.jpg

 

 

 

Alinka jako kotě

 

 

p1000206.jpg

 

 

 

 

 

Alinka po operaci levého oka

 

 

alinka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Alinka fešanda

 

 

 

 

 

Více o ní zde: http://www.utulek-kocky-chlupacivnouzi.cz/clanky/clanky/alinka.html

Dále pakhttp://www.utulek-kocky-chlupacivnouzi.cz/clanky/kocky-v-nasi-peci/jednooka-alinka.html

 

26.08.2016

p1020106.jpg

 

 

 

 

Alince se bohužel zalilo i druhé oko.

 

 

 

 

Alinka bohužel přišla i o druhé oko. Zánět, který se jí projevil se bohužel nepodařilo vyléčit. Alinka přestávala jíst. Asi po 14 dnech léčby muselo oko ven. Alinka je tedy úplně slepá. Má ale obrovskou chuť žít. Začala jíst, přibrala a velmi rychle se naučila v prostoru orientovat. Bohužel po asi třech týdnech se jí operované oko zalilo hnisem. Alinka musela být hospitalizovaná na veterinární klinice ve Stodůlkách. Odběry ukázaly silný zánět. Byla nasazena antibiotika a dren.

Nyní je v domácím léčení. Alinka nemá vyhráno, ale je to bojovnice, opravdu se snaží a chce tu s námi být. Alinka by potřebovala kvalitní granule. Má ráda granulky Hill´s a také by potřebovala masové konzervy Cosma (nebo Gourmet aj). Budeme moc rádi, když Alince pomůžete i Vy nějakými dobrotami v tom jejím nešťastném osudu.

Pokud budete chtít přispět Alince na kvalitní krmení, budeme rádi. Všichni držíme Alince palce, aby léčbu úspěšně zvládla.

č.účtu: 2400616217/2010 Fio banka, a.s.

p1020556.jpg