Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vendulka

------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.05.2017

Smutná zpráva o Vendulce

Je nám to moc líto, ale bohužel Vendulka svůj boj prohrála. Od začátku na tom byla velmi špatně, její stav byl vážný. Strádání ní a živoření na ulici se podepsalo na jejím zdravotním stavu. Od prvního dne byla hospitalizovaná na veterinární klinice, kde podstoupila vyšetření. Bohužel přes veškerou snahu se tuto roztomilou kočičku nepodařilo zachránit.

Moc děkujeme všem co přispěli na veterinární léčení, operaci a hospitalizaci. I přes smutný konec Vendulky musely být faktury uhrazeny.

Příběh Vendulky je pouze jeden z mnoha případů smutného osudu kočičích kamarádů. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vendulka

image001--1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Vendulka byla nalezena ve velmi vážném stavu u hřbitova u Rudné u Prahy. Asi tři dny se pohybovala na stejném místě. Vypadá to, že ji zde někdo vyhodil. Vendulka podstoupila okamžitě veterinární vyšetření. Podle odběrů krve se zjistilo, že má málo červených krvinek. Na sono vyšetření bylo zjištěno, že má v děloze tekutinu a cysty. Hned musela podstoupit operaci. Vzhledem k jejímu stavu a veliké podvýživě je hospitalizována na klinice.

Vendulka je bojovnice a především obrovská mazlivka. Pokud budete chtít Vendulce pomoci, budeme moc rádi. 

Veterinární péče (ošetření, operace, léčba a hospitalizace) se vyšplhala na velké částky. Nyní je zaplaceno cca 8 000,-Kč, ale náklady stále narůstají. V tuto chvíli dlužíme na veterinární klinice za Vendulku okolo 3 500,-Kč. Za jakýkoliv příspěvek na veterinární péči budeme moc rádi.

Vendulka také potřebuje kvalitní krmivo a konzervy nebo kapsičky.

Předem moc děkujeme za pomoc.

image001--3-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

image001.jpg

 

 

 

 

 

 

image001--4-.jpg