Jdi na obsah Jdi na menu
 


Niky-Nikýsek-příběh kočičího mrňouska

22. 9. 2011

NIKY - NIKÝSEK - příběh kočičího mrňouska

img_4833.jpgp9180005.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nikýsek je malinkatý kočičí kluk, je to takový malý zázrak. Nikdy by jste neřekli, odkud jsme takového mrňouska zachránili. V září jela mamka se sestrou Andreou do Králova Dvora přes Havlíčkův Mlýn kudy vede objížďka.

Najednou si Andrea všimla v dolním panelu značky značící směr objížďky malinkatý ocásek. Řekla si, že je to asi ještěrka, ale když se otočila, vykoukly na ní dvě malinkatá modrá kukadla. Zakřičela, mamka se lekla, ale zastavila. Vzali ho do auta a jeli dál. Byla to záležitost jen pár minut a koťátko by přejelo nějaké projíždějící auto. Jak se tam dostalo je zvláštní, kolem je samá zeleň, proč bylo zrovna tam už není důležité, hlavně že je v bezpečí.


Nikýsek se má čile k světu, ale je strašně malinký a měl by být u své maminky. Je strašně roztomilý a jde za námi jak ocásek. V tuto chvíli ho mám u sebe v bytě. Přes den se o něho stará naše maminka a Andrea. Včera večer jsme ho hledali po bytě a našli jsme ho jednou na mé posteli  a podruhé na dece, která byla přehozená přes židli a mrńousek v ní. Je opravdu malinký a říkám si, jak my musíme být pro něho obrovští. Je roztomilý jako všechna koťátka, ale bohužel nemá vyhráno. Staráme se o něho s veškerou láskou, ale i to je občas málo. Pije sušené kotěcí mléko a má rád kotěcí paštikové konzervy.


Budeme moc rádi za finanční příspěvek nebo přímo za papání pro mnrňouska. Nikýsek moc rád jí, nacpe si pupík a pak má bříško jako kuličku.

p9180009.jpgp9180003.jpg




 

 

 

 

 

 

 

 

Více fotek Nikýska ZDE.