Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše 2.umísťovací výstava na Karlštejně

8. 10. 2013

Jak dopadla naše 2.umísťovací výstava  (malinko fotek ZDE)

Výstava opuštěných koček se konala opět v areálu Muzea Betlémů v krásném prostředí hradu Kartštejn. 

p1080783.jpg

V pátek jsme vše připravili a i přes časovou tíseň jsme vše zvládli. O výzdobu se postaraly děti ze ZŠ Jana Masaryka 21 z Prahy z Vinohrad. Jejich obrázky jsme pověsili kde se dalo.

V sobotu ráno jsme se sestrou vše dopřipravily a těšily se na první návštěvníky. Bylo chladné ráno a musím se přiznat, že jsme obě rozmrzaly ještě večer doma. Obdivuji kočičky, ty byly schoulené, ale zvládly to na jedničku i druhý den.

Neděle byla naštěstí teplejší. Na kočičky se přišlo podívat dost lidí. 

p1080782.jpg

Do nového domova odjela tříbarevná kočička Márinka, stříbrná Nikolka a mourovatobílý kocourek Marcel. Černý kocourek Čertík je vážně zamluvený. O víkendu si pro něho přijedou nový majitelé.

Výstava byla úspěšná i přes mrazivé počasí. Za finanční příspěvky z dobrovolného vstupného bude nakoupeno krmivo pro chlupáče.

Moc děkujeme paní T. za poskytnutí prostor, panu M. za odvoz klecí a přivezení stojanů pod klece, za pomoc hodných lidí při propagaci, za pomoc při rozvěšování letáků, děkujeme médiím za zveřejnění upoutávky na výstavu, děkujeme návštěvníkům, dětem z ZŠ Jana Masaryka a paní učitelce Borovičkové za krásně barevné obrázky koček, paní Cibulkové, paní Havránkové, děkujeme všem co nám pomáhají zachrańovat chlupáče. Moc děkujeme:-))