Jdi na obsah Jdi na menu
 


Julinka - tříbarevná kočička s otevřenou zlomeninou

12. 3. 2013

1.1.2013

Julinka - tříbarevná kočička s otevřenou zlomeninou

p1070612.jpg

 

Julinku k nám přivezl pán, kterému nebyl lhostejný její osud. Julinka se potulovala několik týdnů takto zraněná v Osově u zámku, kde žije několik kočiček, které jsou strašně hladové a vychtlé. Situaci v Osově se budeme snažit řešit odchytem těchto zuboželých bezprizorních koček. Julinka měla ošklivou otevřenou zlomeninu. Nyní je po operaci-amputaci levé zadní nožičky. Rána vypadá ošklivě, ale Julinka je bojovnice, určitě vše zvládne. Kvůli zánětu dělohy musela být i kastrována. 

 

 9.2.0213

Julinku jsme dnes vyzvedli z veteriny. Musela podstoupit druhou náročnou operaci a to odstranění cyst a celé mléčné žlázy. Operaci byla náročná jak pro pana doktora, tak především pro Julinku. Julinka je dnes ještě celá nesvá, je toho  příliš na jednu malou kočičku. Julinku ted čeká zotavování a snad už bude jen dobře:-)

 

25.2.2013

Jak se má Julinka po druhé operaci

p1080007.jpgJulinka se má dobře, stále má chuť k jídlu a viditelně přibrala. Na bříšku má velikou jizvu, prakticky přes celé bříško. Jizva se ale dobře hojí a Julinka prospívá.

Moc děkujeme za podporu:-)Stále ale dlužíme 3 000kč za druhou velmi náročnou operaci, při které Julince byla odebrána celá mléčná žláza.

Julinka je už v pořádku a tak by jsme jí chtěli najít nový domov nejlépe v bytě u hodných lidí, ale pouze tam, kde není pejsek. Julinka se psů bojí a potřebuje mít klid. Je klidná a potřebovala by místečko v bytě nejlépe i bez malých dětí. Julinka bude ze začátku jistě nedůvěřivá, vzhledem k tomu, co všechno si už prožila a vytrpěla, se není čemu divit.

12.3.2013

Julinka hledá nový domov u hodných lidí. Je to velmi nenáročná kočička, která potřebuje především klid.

13.4.2013

Julinka našla nový domov u hodné paní, která má už handicapovaného kocourka.