Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak dopadla naše umísťovací výstava konaná 14.12.2013 v restauraci a kavárně U Chlupatýho ducha.

16. 12. 2013

Jak dopadla naše umísťovací výstava konaná 14.12.2013 v restauraci a kavárně U Chlupatýho ducha.

 
V sobotu ráno jsme s Andreou naložily chlupáče a vyrazily jsme směr Praha. Po vyložení všech potřebných věcí jsme se pustily do skládání klecí. Pomocnou ruku přidal také majitel restaurace pan Čechura. Vše připravit bylo náročné, ale podařilo se a v 10:30h byly všechny kočičky na svých místech. Od rána chodila spousta lidí a dětí. Myslím, že prostředí bylo fajn, příjemné, útulné. Klece zdobily nejen kočičky živé, ale také obrázky namalované od dětí ze ZŠ Mníšek pod Brdy třída 3.B pod vedením pani učitelky Mgr. Věry Strnadové. Tím děkujeme jak dětem, tak paní učitelce za ochotu.  

p1090053.jpg

Přijela se na nás podívat také televize Prima, která natočila pro své vysílání  krátkou reportáž o naší výstavě. Výstavy se účastnilo 23 chlupáčů. Přímo na výstavě se umístilo 7 kočiček a kocourek Floriánek byl zamluvený. Pro něho si přijeli nový majitelé v neděli odpoledne, tedy konečný stav je 8 umístěných kočiček.
 
Kolik přišlo lidí přesně nevíme, ale celý den jsme měli plno, spousta lidí se třeba jen pomazlila s kočičkou, především děti, další si na nás vzali kontakt a propagační letáček nebo vizitku.

p1090062.jpg

 
 
Mě osobně se výstava moc líbila. Přišla spousta skvělých lidí. Všem moc děkujeme za podporu a za návštěvu na výstavě.
 
 
 
 
 
 
Děkujeme všem médiím, která zveřejnila upoutávku na výstavu. Děkujeme lidem, kteří pomohli s propagací, s vyvěšováním letáčků, sdílením na fb apod. Moc děkujeme paní a panu Čechurovi za poskytnutí prostor a za možnost vystavovat v jejich kavárně. Děkujeme paní Mirce, která  propagovala naši výstavu snad úplně všude:-) a díky ní se o nás vědělo.